Acqua di Gioia parfum

Ik heb een grote doos propvol allerlei leuke staaltjes in mijn kamer staan: er zitten allerlei dingen in zoals parfum, dagcrèmes, nachtcrèmes, make-up, douchegels, shampoo,… you name it! Alleen… ik gebruikte eigenlijk nooit wat uit die doos en alles bleef erin voor “als ik eens met vakantie ga” of nog van die gekke redenen. Acqua di Gioia parfum  

Acqua di gioia

In mijn tas heb ik altijd een klein tasje met make-up zitten voor als ik me bijvoorbeeld overslapen heb (dan kan ik me toch nog een beetje opmaken on the go) en daar zat altijd mijn miniverstuiver van Ici Paris XL in (met mijn favoriete geurtje Givenchy Ange ou démon). Deze week was hij opeens weer leeg en ik had echt teveel haast om hem snel bij te vullen. De oplossing? Snel een staaltje parfum in mijn tas proppen (zonder te kijken) en op de bus een beetje opdoen. En ik was aangenaam verrast: wat was die lekkere geur toch de hele tijd? Na een uur kreeg ik het door: dat was ik! Maar nog steeds had ik geen idee welk parfum ik opgespoten had dus ik besloot eens te kijken: het was Acqua di Goia. Spijtig genoeg was het op voor ik het wist… Ik ben al aan het kijken geweest in de parfumerie, maar ik vind het voorlopig wat te duur…  Misschien eens kijken wanneer de operatie achter de rug is of voor kerstmis 😀

12 Comments
 1. Oeh, die moet ik toch ook eens gaan ruiken dan! Voor mijn vriend kocht ik enkele kerstmissen terug Aqua di Gio en die vind ik heerlijk ruiken bij hem 🙂
  *Off topic: Ik stuurde je een mailtje via het contactformulier maar weet niet of je hem hebt aangekregen?

   1. Wanneer heb je het mailtje gestuurd? Je pakketje is in ieder geval sinds gisteren op de post, ik had het al opgestuurd maar de pipo achter de kassa had het verkeerd gefrankeerd waardoor het een paar weken later opeens weer voor mijn deur stond :s

    1. Oh! Vandaag lag er zo’n post briefje met mijn naam op in de brievenbus dus dan zal het wel van jou pakketje zijn 🙂 Kan ik het fijn morgen gaan afhalen, hoera. Stomme postmensen toch ook soms he 😉 Mercikes!

     1. aah, dat zal het inderdaad zijn 😀 Ik had het verzekerd laten verzenden, je weet nooit he 😀 Hope you like it, had er een paar dingen extra bijgedaan omdat het zo lang geduurd heeft 😮

 2. Oeh, die moet ik toch ook eens gaan ruiken dan! Voor mijn vriend kocht ik enkele kerstmissen terug Aqua di Gio en die vind ik heerlijk ruiken bij hem 🙂
  *Off topic: Ik stuurde je een mailtje via het contactformulier maar weet niet of je hem hebt aangekregen?

   1. Wanneer heb je het mailtje gestuurd? Je pakketje is in ieder geval sinds gisteren op de post, ik had het al opgestuurd maar de pipo achter de kassa had het verkeerd gefrankeerd waardoor het een paar weken later opeens weer voor mijn deur stond :s

    1. Oh! Vandaag lag er zo’n post briefje met mijn naam op in de brievenbus dus dan zal het wel van jou pakketje zijn 🙂 Kan ik het fijn morgen gaan afhalen, hoera. Stomme postmensen toch ook soms he 😉 Mercikes!

     1. aah, dat zal het inderdaad zijn 😀 Ik had het verzekerd laten verzenden, je weet nooit he 😀 Hope you like it, had er een paar dingen extra bijgedaan omdat het zo lang geduurd heeft 😮

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
iridotomie-bloed-iris
ICL-operatie deel 1: laser-iridotomie

Gisteren was het een hele spannende dag voor mij: ik zou bij mijn oogchirurg een laser-iridotomie ondergaan. Of in mensentaal:...

Close