Water marble NOTD Golden pink

marble nagellak water roze Ik ben helemaal gek op marblen: het geeft echt een heel mooi effect en is helemaal niet moeilijk! Voor deze nail art (want dat is het eigenlijk wel) heb ik de volgende nagellakjes gebruikt:

swirl water marble nail polish Zo maak ik een bulls-eye: je druppelt elke keer 1 druppel nagellak in een kommetje water (het kommetje wordt vies, dus neem geen kommetje uit het goede servies van je moeder!). Daarna neem je een tandenstoker en begin je wat te tekenen in de nagellak. marble nagels roze en goud Ik hou veel meer van afwijkende vormen en ik heb liever geen water marble zoals je ze vaak ziet op Youtube (heel gelijkmatig, niet mijn ding). Het is heel leuk om een accentkleur te gebruiken zoals goud of een glitter- of holografische kleur! Kies een deeltje uit de swirl uit waar je je vinger in wil dippen. nail art roze en goud roze en gouden nail art nagellak water marble nail art pink gold taupe

Nog enkele tips voor een geslaagde water marble nail art:

  • breng rondom je nagel plakband aan, zo hoef je geen nagellakzooitje van je vingers te schrobben
  • hou genoeg wattenstaafjes en tandenstokers bij de hand
  • draai de flesjes niet elke keer weer dicht, het moet snel gaan
  • heb je last van ‘velletjes’ op het water? Druppel dan 1 à 2 druppels in het water en laat het hard worden. Ga er daarna met een wattenstaafje in en je krijgt een ‘vel’ mee (beetje zoals je melk kookt). Alle ‘afval’ is nu weg!

Wat vinden jullie van water marblen? Ik ben echt helemaal verkocht 😀

18 Comments
  1. Ik vind het op lange nagels echt heel erg mooi staan! Helaas heb ik korte nagels en lijkt het me ook best veel werk dus heb ik het nog niet uitgeprobeerd 😛

  2. Ik vind het op lange nagels echt heel erg mooi staan! Helaas heb ik korte nagels en lijkt het me ook best veel werk dus heb ik het nog niet uitgeprobeerd 😛

  3. Ik vind dit er altijd zo leuk uitzien, maar ik heb het zelf nog nooit geprobeerd. Als mijn tentamens over een tijdje achter de rug zijn ga ik er toch een voor zitten!

  4. Ik vind dit er altijd zo leuk uitzien, maar ik heb het zelf nog nooit geprobeerd. Als mijn tentamens over een tijdje achter de rug zijn ga ik er toch een voor zitten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
opi_flower_to_flower_swatch_3
Mooie goudkleurige bloemenring van C&A

Bij C&A shop ik vaak leuke ringen: het enige nadeel is dat ik niet vaak in hun ringen pas. Ook...

Close