Review Rimmel stay glossy non-stop glamour lipgloss
review

Review Rimmel stay glossy non-stop glamour lipgloss

June 2, 2011
rimmel_lip_gloss_glamour

rimmel stay glossy non-stop glamour lipgloss Deze lipgloss is altijd een favorietje geweest…jammer genoeg is hij al eventjes op. De lipgloss is helemaal niet plakkerig maar blijft wel heel goed zitten. De gloss is eerder doorzichtig en heeft allerlei glittertjes die mooi opvallen. lotd rimmel lipgloss Hier zie je een oudere full face-foto waar ik de gloss op heb (zonder lipstick eronder). lipgloss swatch Een detailfoto van de lipgloss, ik zit erover na te denken om hem misschien opnieuw te kopen (al heb ik nog wel een paar lipglosses). De lipgloss kostte ongeveer 10 euro als ik het me goed herinner, en ondanks dat ik de Rimmel stay glossy nonstop glamour lipgloss echt vaak gebruikt heb, heb ik er toch echt een jaar mee gedaan. Hebben jullie ooit al een lipgloss van Rimmel geprobeerd?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Joan June 3, 2011 at 10:14 am

  Mooi glossje! 🙂

 • Reply Joan June 3, 2011 at 10:14 am

  Mooi glossje! 🙂

 • Reply Evelien June 3, 2011 at 1:36 pm

  Heel mooi glossje, vooral met die shimmers erin!

 • Reply Evelien June 3, 2011 at 1:36 pm

  Heel mooi glossje, vooral met die shimmers erin!

 • Reply Marijke June 3, 2011 at 8:44 pm

  ja! Deze is zoo mooi!! 🙂

 • Reply Marijke June 3, 2011 at 8:44 pm

  ja! Deze is zoo mooi!! 🙂

 • Reply Tessa BD June 4, 2011 at 9:17 am

  Bij mij is deze na een jaar ook bijna op 🙂 ben er ook wel tevreden van, fijne substantie!

 • Reply Tessa BD June 4, 2011 at 9:17 am

  Bij mij is deze na een jaar ook bijna op 🙂 ben er ook wel tevreden van, fijne substantie!

 • Leave a Reply

  Read previous post:
  Screen-shot-2011-06-02-at-11.40.37
  Make-up geek bloopers

  Het leukste filmpje dat ik vandaag tegenkwam op Youtube! Marlena is sowieso al een lieverd en een keitoffe... maar dankzij...

  Close