Review Maybelline the falsies mascara

Ik bleef een paar maanden geleden een dag in Antwerpen logeren en – oh the drama – ik was mijn make-up vergeten. Snel-snel ging ik maar wat make-up halen bij de Inno en bij de Delhaize in de Stadsfeestzaal want ik moest nog naar een sollicitatie. Alles moest heel snel gaan, dus. Wat had ik allemaal gehaald? Een foundation van Covergirl (gehaald in de Delhaize), een doosje oogschaduw van Biguine en deze mascara: de Falsiesmascara van Maybelline. Wat vind ik van deze mascara nu hij helemaal op is?

Maybelline The Falsies mascara: het borsteltje

Photobucket Photobucket Het borsteltje vond ik heel erg fijn om mee te werken: in het begin was het zeker wel even wennen omdat er een ‘krul’ in het borsteltje zit, maar eenmaal ik eraan gewend was, ging het als vanzelf! Ik vond echt dat dit borsteltje mijn wimpers een mooie krul en volume gaf!

Maybelline The Falsies mascara voor en na:

voor de mascara

Photobucket

Met de Falsies-mascara:

Photobucket Photobucket Wat vinden jullie ervan? Ik vind dat deze mascara mij echt een open en wakkere oogopslag geeft! Daarbij krijg ik volume en – ook belangrijk- mijn ogen reageerden goed op de mascara! Voor mij is dit een duidelijke winnaar, ik ben heel zeker fan en zal de mascara ook opnieuw kopen als mijn huidige mascara (Bad Gal lash van Benefit) op is.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
OPI_louvre_me_louvre_me_not
O.P.I louvre me louvre me not paarse shimmery nagellak

Persoonlijk vind ik dit een van de mooiste kleurtjes die O.P.I al gemaakt heeft: Louvre me, louvre me not is...

Close