Review: Benefit Bad Gal Lash mascara

Dit is ronduit de allerbeste mascara die ik ooit geprobeerd heb! Ik had deze mascara gehaald bij de Inno in Antwerpen, hij zat in ‘Her name was Glowla” als een mini-mascara. Lange tijd gebruikte ik de mascara niet omdat ik eerst nog een andere mascara wilde opmaken. Ik stak de mascara ‘als reserve’ in mijn make-uptasje dat ik meeneem naar mijn werk (je weet wel: voor als ik ‘s ochtends niet genoeg tijd heb om me op te maken en dat snel op mijn werk doe). Op zo’n ochtend was ik zo erg gehaasd dat ik snel-snel even wat mascara op wilde doen op mijn werk en nadat ik de mascara opgebracht had, zag ik pas wat voor een geweldige mascara het was. Mijn wimpers hadden volume maar bovenal: ze waren echt ontzettend mooi gescheiden. Dat had ik nog met geen enkele mascara meegemaakt!

Benefit Bad Gal Lash mascara: nog niet op:

geen mascara geen bad gal lash benefit Geen mascara, wel oogpotlood

Benefit Bad Gal Lash mascara:

Benefit Bad gal lash mascara Twee laagjes Benefit Bad gal Lash mascara

16 Comments
 1. Ik vind de mascara niet een heel mooi effect geven. Ik vind dat de haren van je wimpers alle kanten opgaan, waardoor er al snel een spinnenpoot effect wordt gecreΓ«erd.

  1. Op deze foto komt het denk ik niet zo tot zijn recht, als ik een beter heb, zal ik het zeker laten zien πŸ™‚ Maar in het echt heeft het een heel mooi effect πŸ™‚

 2. Ik vind de mascara niet een heel mooi effect geven. Ik vind dat de haren van je wimpers alle kanten opgaan, waardoor er al snel een spinnenpoot effect wordt gecreΓ«erd.

  1. Op deze foto komt het denk ik niet zo tot zijn recht, als ik een beter heb, zal ik het zeker laten zien πŸ™‚ Maar in het echt heeft het een heel mooi effect πŸ™‚

 3. ik vind het zelf juist een verschrikkelijke mascara… op eerste gezicht ziet het er mooi uit maar na nog geen uur, hangen mijn wimpers is de krul eruit en lijkt het net alsof ik geen mascara op heb… door deze mascara krijg ik zelfs rechte wimpers, terwijl ik met een andere mascara juist mijn wimpers niet hoeft te krullen omdat ze altijd gekrult zijn.. ben blij dat ik hem in een pakketje had gekregen en er zelf geen geld voor neer heb hoeven leggen…

  1. Wat rottig dat hij voor jou niks doet πŸ™ Blijkbaar moet je echt op de goede mascara botsen die echt goed bij je wimpers past…

 4. ik vind het zelf juist een verschrikkelijke mascara… op eerste gezicht ziet het er mooi uit maar na nog geen uur, hangen mijn wimpers is de krul eruit en lijkt het net alsof ik geen mascara op heb… door deze mascara krijg ik zelfs rechte wimpers, terwijl ik met een andere mascara juist mijn wimpers niet hoeft te krullen omdat ze altijd gekrult zijn.. ben blij dat ik hem in een pakketje had gekregen en er zelf geen geld voor neer heb hoeven leggen…

  1. Wat rottig dat hij voor jou niks doet πŸ™ Blijkbaar moet je echt op de goede mascara botsen die echt goed bij je wimpers past…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
opi_flower_to_flower_swatch_6
NOTD zomer op je nagels O.P.I. Flower to Flower

Een prachtige, roze en lekker zomerse nagellak: O.P.I. Flower to flower. Hij kwam vorig jaar uit in de Summer Flutter...

Close