O.P.I louvre me louvre me not paarse shimmery nagellak

Photobucket Persoonlijk vind ik dit een van de mooiste kleurtjes die O.P.I al gemaakt heeft: Louvre me, louvre me not is een paarse kleur met paarse shimmer erin. Spijtig genoeg had ik geen goede foto waarop alle restjes netjes weggewerkt waren, maar op deze ietwat niet-zo-nette foto kan je de kleur echt perfect zien! Hier draag ik twee laagjes O.P.I Louvre me, Louvre me not en nog een laagje topcoat van Sèche Vite.

8 Comments
  1. Idd een mooie paarse kleur… persoonlijk blijft mijn OPI pamploma purple HET paarse kleurtje bij uitstek. Dat is tevens ook de kleuk die ik steevast kies als ik zin heb om nagelak op te doen maar geen idee heb welk kleurtje ik wil.

  2. Idd een mooie paarse kleur… persoonlijk blijft mijn OPI pamploma purple HET paarse kleurtje bij uitstek. Dat is tevens ook de kleuk die ik steevast kies als ik zin heb om nagelak op te doen maar geen idee heb welk kleurtje ik wil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP0929
Yummy blogsale: make-up

Interesse in een van de producten? Stuur me een mail via het contactformulier en laat me weten wat je wilt!...

Close