NOTD: water marble aqua

Was het al duidelijk dat ik de laatste maanden heel erg into marblen ben? Sinds ik het vorige zomer ontdekte, kan ik gewoon niet meer zonder. Het is jammer dat het redelijk wat tijd in beslag neemt (en dan spreek ik nog niet van de rommel) en dat ik minder tijd heb sinds ik fulltime werk, anders zou ik het zeker vaker doen! Deze marble nagellak is geΓ―nspireerd op een verpakking die ik zag tijdens de winter. Deze foto’s zijn ook in de winter gemaakt (ik loop nogal achter door al dat werken ;)) en dat zie je wel een beetje. Ik vind het geweldig om gouden kleuren en glitterkleuren te gebruiken in een water marble, dat geeft het wat meer ‘oomph’. water marble aqua water marble blauw water marble met blauwe en groene nagellak water marble blue water marble met blauwe en groene nagellakjes

De gebruikte nagellakjes voor deze water marble nail art:

22 Comments
    1. Nee, ik gebruik gewoon kraanwater. Maar met deze lakjes krijg ik gewoon een grotere bullseye. Wat je ook kan doen: een klein beetje “trekken” aan de bullseye met een tandenstoker en het zo wat breder maken πŸ™‚

    1. Nee, ik gebruik gewoon kraanwater. Maar met deze lakjes krijg ik gewoon een grotere bullseye. Wat je ook kan doen: een klein beetje “trekken” aan de bullseye met een tandenstoker en het zo wat breder maken πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
bad_gal_lash
Review: Benefit Bad Gal Lash mascara

Dit is ronduit de allerbeste mascara die ik ooit geprobeerd heb! Ik had deze mascara gehaald bij de Inno in...

Close