NOTD: Foxy van China Glaze

Nail of the day Foxy china glaze swatch china glaze notd foxy swatch Hmmm… Foxy van China Glaze is een kleur die nogal moeilijk in een woord te omschrijven valt. Koppig als ik ben, ga ik het natuurlijk gewoon wel proberen: koperbruinroodmetallic. Voilà. Zoiets is het dus 😉 Even zonder dollen, ik heb deze kleur altijd heel bijzonder gevonden! Misschien heb je gemerkt dat ook deze kleur bij de blogsale zat, maar dat is vooral omdat ik echt te veel flesjes nagellak heb en ik ze niet allemaal gebruik… en dat is jammer! Ik ben er wel heel tevreden over, want net zoals bij andere nagellakjes van China Glaze krijg je een mooie kleur voor weinig geld én ze chippen bij mij helemaal niet snel. Ik heb op deze foto’s twee laagjes China Glaze Roxy op, afgewerkt met een laagje Sèche Vite.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
maybelline_the_falsies_1
Review Maybelline the falsies mascara

Ik bleef een paar maanden geleden een dag in Antwerpen logeren en - oh the drama - ik was mijn...

Close