NOTD: essence colour and go choose me

Nomaal gezien hou ik helemaal niet van groene of blauwe nagellak. Au contraire… het zorgt er zelfs vaak voor dat mijn handen er nogal ‘eng’ gaan uitzien. Eng? Ja! Het benadrukt de groenblauwe aders in mijn handen altijd zo erg, het lijkt dan wel alsof ik ziek ben! Soms maak ik eens een uitzondering voor een nagellakje: ik kon bijvoorbeeld niet weerstaan aan de sparkly yummieness van Choose Me (uit de vernieuwde Colour and go-lijn van Essence). Kijken jullie mee naar dit mooie nagellakje? essence colour and go swatch choose me notd Ik zal om bovengenoemde reden niet snel een groene of blauwe nagellak alleen dragen omdat ik er maar niet aan kan wennen. Maar ik heb een hele leuke alternatieve methode gevonden… so stay tuned 😉

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
china_glaze_foxy_swatch2
NOTD: Foxy van China Glaze

Hmmm... Foxy van China Glaze is een kleur die nogal moeilijk in een woord te omschrijven valt. Koppig als ik...

Close