NOTD: Deborah Shine Tech 17

Deze nagellak had ik een paar maanden geleden gekocht in de Antwerpse Inno samen met mijn haul van Benefit. Ik vind deze kleur echt heel bijzonder: hij is paars, roze en is sommige soorten licht zelfs een beetje goud. Volgens mij zou deze nagellak een hele goede dupe zijn voor Diva of Geneva van O.P.I en van L.A. Colors Pink Sizzle (al is die kleur misschien wat meer roze) en Essie It’s Genius! Deborah Shine Tech 17 Deborah Shine Tech 17 nagellak Een heel bijzonder en handig kleurtje, het is heel zeker ook werkproof 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
blue_marbling_3
NOTD: water marble aqua

Was het al duidelijk dat ik de laatste maanden heel erg into marblen ben? Sinds ik het vorige zomer ontdekte,...

Close