Mooie goudkleurige bloemenring van C&A

Bij C&A shop ik vaak leuke ringen: het enige nadeel is dat ik niet vaak in hun ringen pas. Ook al pas ik een s-je… het is soms nog te groot. Toen ik deze ring zag, gingen de hemelpoorten van Ringland helemaal open en ik heb de ring met een klein hartje gepast. Gelukkig paste de ring goed en glimmend van trots nam ik hem mee naar huis!

Gezocht: goudskleurige bloemenring

Ik was al een poos op zoek naar een mooie goudskleurige bloemenring, dus ik was echt heel blij toen ik eindelijk een leuk exemplaar vond! Dit is het soort ring dat echt bij iedere outfit past… hij is classy maar toch aanwezig, zonder een knoert van een cocktailring te zijn. gouden bloemenring c&a

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
essence_colour_go_choose_me_swatch
NOTD: essence colour and go choose me

Nomaal gezien hou ik helemaal niet van groene of blauwe nagellak. Au contraire... het zorgt er zelfs vaak voor dat...

Close