Kapsel: handig en snel kapsel voor ‘s ochtends

Mijn snelle kapsel in de ochtend

Dit is mijn ochtend-haar-routine om het zo te zeggen 😉 Wat vinden jullie van de voice-over? Mijn camera heeft een zware ruis, dus dit leek me dan een betere oplossing! Mocht je deze tip proberen, laat me dan zeker weten of het gelukt is of niet. Oh, en als je nog graag andere filmpjes ziet, laat dat dan ook zeker maar weten! Je kan zelfs haarfilmpjes aanvragen voor lang haar want ik heb clip-in extensions :p

16 Comments
  1. Staat je echt goed, pittig kort kapsel maar die volume die je erin brengt maakt het echt wel af 🙂
    Ik zou eigenlijk wel wat meer info willen over de clip in extensions zelf 😀 Ik heb zelf super dun en weinig haar en ik ben altijd al nieuwsgierig naar die dingen maar durf niet goed uit schrik dat het er te fake uitziet. Dus, welk merk heb je en kan je eens een voor-en na ermee laten zien?

    1. Daar zal ik binnenkort eens een artikeltje aan wijden, ik heb ze in ieder geval gehaald op EBay (cheap-ass Chinees gedoe ;)), vooral om eens te testen eigenlijk.

  2. Staat je echt goed, pittig kort kapsel maar die volume die je erin brengt maakt het echt wel af 🙂
    Ik zou eigenlijk wel wat meer info willen over de clip in extensions zelf 😀 Ik heb zelf super dun en weinig haar en ik ben altijd al nieuwsgierig naar die dingen maar durf niet goed uit schrik dat het er te fake uitziet. Dus, welk merk heb je en kan je eens een voor-en na ermee laten zien?

    1. Daar zal ik binnenkort eens een artikeltje aan wijden, ik heb ze in ieder geval gehaald op EBay (cheap-ass Chinees gedoe ;)), vooral om eens te testen eigenlijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
glamourista-jarig
Glam glam hoera!

Vijfentwintig. 25. Een kwarteeuw. Yikes! Maar goed, ondergetekende chica blaast dus vandaag 25 kaarsjes uit en hoewel ik gewoon moet...

Close