Yummy blogsale: make-up

Interesse in een van de producten? Stuur me een mail via het contactformulier en laat me weten wat je wilt! Maar… wel alleen reageren als je echt interesse hebt, oke? Dat bespaart ons alletwee een hoop tijd! Ik hanteer de verzendkosten van Bpost, je kan de tarieven gemakkelijk opzoeken op hun website. Ik hou liever niet echt iets in bewaring tenzij je ook echt zal betalen… da’s een beetje jammer voor de andere meiden die wel echt interesse hadden, toch? First come, first sirve ๐Ÿ˜€ Photobucket NARS orgasm vloeibare highlighter: 15 euro L’oreal infaillible oogschaduw goudroze: 5 euro Highlighter Catrice: 2 euro Covergirl foundation 5 euro Blushstick met rozengeur The Body Shop: 5 euro Cream eyeshadow and liner RSVP Benefit: 8 euro Photobucket China glaze awakening 4 euro CHina glaze roxy 4 euro CG strawberry fields 4 euro CG sexy silhouette CG recyling 4 euro CG tantalize me ย 4 euro CG holographic top coat 4 euro Photobucket Orly Bonder 4 euro Collistar donkerroze 5 euro COllistar zwart met glitters 5 euro Essie I’m genius 5 euro Essie flawless 5 euro Essie big spender 5 euro Photobucket 5 euro per stuk O.P.I smitten with mittens O.P.I flower to flower O.P.I louvre me louvre me not O.P.I peru-b-ruby O.P.I purple-o-polis O.P.I crimson carol O.P.I overexposed in south beach Photobucket 5 euro per stuk O.P.I meet me on the star ferry O.P.I shim-merry chic O.P.I mad as a hatter O.P.I show it and glow it Photobucket O.P.I black shatter 5 euro (niet in juiste volgorde) O.P.I over the taupe 5 euro O.P.I you don’t know Jacques 5 euro O.P.I barefoot in barcelona 5 euro O.P.I sand in my suit 5 euro O.P.I san-tan tonio 5 euro O.P.I tickle me france-y 5 euro Photobucket twee cream blushes van NYX: boho chic en golden: 4 euro per stuk Photobucket Gouden highlighter Bourjois (dรฉlices,…) 5 euro en grote bronzer van Gosh (5 euro) Photobucket Palettes NYX met hun single eyeshadows (je kan de kleurtjes hier gemakkelijk opzoeken) Palette 1: kleuren 41 tot 60 Palette 2: kleuren 101 tot 120 Palette 3: kleuren 121 tot 140 15 euro per stuk Photobucket Hema foundation (cream to powder) in 001: 7 euro Photobucket NYX pigments: charcoal, black pearl, mink, oro, … samen voor 7 euro Photobucket MAC melon vial pigment: 7 euro GOsh rosewood pigment: 4 euro Photobucket 26 berry palette 10 euro

40 Comments
 1. Aaaah ik zou al die roze-paarse opi’s wel willen maar mijn treurige bankrekening laat het momenteel niet toe ๐Ÿ™

  1. aww…. wie weet blijven er nog een paar over! ๐Ÿ™‚ En dat is bij mij ook de reden van de blogsale hoor, opeens een sh*tload aan ziekenhuisrekeningen binnen, whoa ๐Ÿ˜ฎ

 2. Aaaah ik zou al die roze-paarse opi’s wel willen maar mijn treurige bankrekening laat het momenteel niet toe ๐Ÿ™

  1. aww…. wie weet blijven er nog een paar over! ๐Ÿ™‚ En dat is bij mij ook de reden van de blogsale hoor, opeens een sh*tload aan ziekenhuisrekeningen binnen, whoa ๐Ÿ˜ฎ

 3. Hi!
  Mag ik van jouw uit de roze opi’s de 3de en de 4de
  uit de paarsige kleuren (tweede opi foto) 3de en 4de
  opi black shatter en van de nude opi’s de een voor laatste op de foto.
  Succes met het betalen van je rekeningen. Ik help je graag mee!!!

 4. Hi!
  Mag ik van jouw uit de roze opi’s de 3de en de 4de
  uit de paarsige kleuren (tweede opi foto) 3de en 4de
  opi black shatter en van de nude opi’s de een voor laatste op de foto.
  Succes met het betalen van je rekeningen. Ik help je graag mee!!!

 5. Whoa al die OPI’s! Stom dat ik niet zo’n fan ben van roze & nude kleurtjes :/ en een zwarte creckle heb ik ook al..

  Meh.. Veel succes met je blogsale en de rekeningen!!

  xx

 6. Whoa al die OPI’s! Stom dat ik niet zo’n fan ben van roze & nude kleurtjes :/ en een zwarte creckle heb ik ook al..

  Meh.. Veel succes met je blogsale en de rekeningen!!

  xx

  1. EY zullen wij samen bestellen? Dan kan dat met taxipost en kunnen we de kosten delen? :p Ik wil Barefoot barcelona en Tickle my france Y ๐Ÿ˜€

  1. EY zullen wij samen bestellen? Dan kan dat met taxipost en kunnen we de kosten delen? :p Ik wil Barefoot barcelona en Tickle my france Y ๐Ÿ˜€

 7. Hi, ik had al een mail gestuurd maar daar geen reactie op gekregen dus maar even via deze weg ๐Ÿ˜‰ Ik wil graag de Catrice Highlighter van je overnemen! Mail je me?

  Groetjes, Rhianne

  1. Oei, die is vrees ik in de spamfolder geraakt, ik kijk direct voor je ๐Ÿ™‚ Hij is er trouwens nog hoor!

 8. Hi, ik had al een mail gestuurd maar daar geen reactie op gekregen dus maar even via deze weg ๐Ÿ˜‰ Ik wil graag de Catrice Highlighter van je overnemen! Mail je me?

  Groetjes, Rhianne

  1. Oei, die is vrees ik in de spamfolder geraakt, ik kijk direct voor je ๐Ÿ™‚ Hij is er trouwens nog hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
juwelen_forever_21
Shoplog: juwelen van Forever 21

Alweer een hele poos geleden kocht ik wat juwelen van Forever 21: de laatste tijd heb ik echt een passie...

Close