Shoplog: juwelen van Forever 21

Alweer een hele poos geleden kocht ik wat juwelen van Forever 21: de laatste tijd heb ik echt een passie gekweekt voor ringen en oorbellen, dat kan je wel zien in deze shoplog! Kijken jullie mee naar de leuke ringen die ik er shopte? Zoals ik al zei, ik ben helemaal gek op ringen! Ik vind het heel belangrijk dat mijn handen er goed uitzien (ik moet er toch een hele dag op zitten kijken) en dus zorg ik er altijd voor dat mijn nagels mooi gelakt zijn en dat werk ik dan nog het liefste van al af met een prachtige ring. Deze ringen kocht ik ongeveer een twee maanden geleden toen Forever 21 een actie had waarbij het 2e juweel gratis was, ik weet dus niet zeker of ze nog allemaal te krijgen zijn in de webshop.

 

Grote ring met parels en strass

  Klik zeker eens op de foto’s om een grotere foto te kunnen bekijken! Ik ben echt een ontzettend grote fan van de ringen van Forever 21: ze zijn heel budgetvriendelijk en ze gaan heel snel mee met de nieuwe trends, dat kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen! Nog een fijn voordeel: ik heb nu al drie keer bij Forever 21 besteld en altijd worden de spullen afgeleverd ‘s avonds en met een aparte koerierdienst, geweldig toch? Binnenkort komt Forever 21 trouwens naar België en Nederland, zo hebben jullie alvast een live voorsmaakje van hun te gekke spullen 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
bourjois_volume_glamour_ultra_care_mascara_black-1
Review mascara Bourjois Volume Glamour ultra care

Bourjois Volume Glamour ultra care mascara black Voor, oog zonder mascara De verpakking van de mascara is typisch voor Bourjois:...

Close