Review mascara Bourjois Volume Glamour ultra care

Bourjois Volume Glamour ultra care mascara black

Voor, oog zonder mascara

De verpakking van de mascara is typisch voor Bourjois: ze hebben een hele serie op deze manier gedesigned (ik denk maar aan hun andere volume-mascara’s). Deze mascara heb ik ooit gekocht naar aanleiding van een review die ik ergens gelezen had. Daarin stond dat de mascara ervoor zorgde dat je wimpers niet hard werden en dus besloot ik hem te kopen. Spijtig genoeg was dat niet waar, je wimpers worden nog altijd hard. En de verzorgende eigenschappen? Die merkte ik wel! Bourjois volume glamour ultra care mascara black Volgens Bourjois is er aan deze mascara katoenolie en amandelolie toegevoegd waardoor de mascara verzorgender is dan andere mascara’s. Dat klopt zeker! Normaal gezien verlies ik altijd wel een paar wimpers als ik ‘s avonds mijn oogmake-up verwijder, bij deze mascara had ik daar absoluut geen last van. Ook moet ik meestal mijn mascara’s na twee maanden weggooien omdat ik er op den duur traanogen van krijg. Met deze mascara heb ik het tot drie maanden lang kunnen uithouden en het was de eerste mascara ooit die ik moest weggooien omdat hij helemaal op was!

mascara bourjois volume ultra care
Zonder mascara
(oh hallo daar, walletjes 😉 )

Met Bourjois volume glamour ultra care mascara op:

oog mascara bourjois volume glamour ultra care
Met Bourjois volume ultra care op
Zie je dat volume? Volgens mij maakt Bourjois hun claim ‘twee keer volume, twee keer verzorging’ zeker waar. Let op: je krijgt wel volume maar geen langere wimpers (dat belooft de mascara ook niet). Deze mascara is een van mijn favoriete mascara’s geworden en ik heb nu ook een versie in het bruin gekocht, dat staat toch iets minder hard. Of ik deze mascara opnieuw zou kopen? Hell yeah! Ook in het zwart, trouwens. Maar voorlopig heb ik nog genoeg mascara om zeker een jaar toe te komen, dus koop ik even geen nieuwe meer. De prijs van een Bourjois-mascara ligt ongeveer rond de 12 euro, ik heb deze mascara gekocht tijdens een actie waardoor hij goedkoper was.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP0774
Demak’up to the rescue!

Wie van jullie negeert soms het volgende gebod: "Gij zult elke avond uw make-up van uw gezicht halen"? Heel eerlijk?...

Close