Demak’up to the rescue!

Wie van jullie negeert soms het volgende gebod: “Gij zult elke avond uw make-up van uw gezicht halen”? Heel eerlijk? Ik soms wel… ‘cuz I’m lazy like that! Ik was dan ook superblij toen ik van de lieverds bij Demak’Up een persdoos kreeg toegestuurd met allerlei fijne producten. Mijn doel? Van die nasty gewoontes afstappen en kijken hoe goed de watjes en doekjes zouden werken. *insert exciting music*

Let’s test these goodies… Glam’ style!

De watjes en doekjes werden aan rigoureuze testen onderworpen. De overige watjes en doekjes begonnen bang te worden en bibberden al spontaan uit hun verpakking als ze me zagen. Poor things. Maar ze zouden er niet aan ontlopen: ze moesten en zouden zich bewijzen! Moedig stapten ze mee in de make-up-verwijderen-strijd… zouden ze het gaan halen? Welke watjes (hahahaha) zouden dienen als kannonnenvoer? Welke zouden alle tests dapper doorstaan? Let’s find out… Demak’up heeft hun producten grondig verbeterd en enkele lucky bloggers mochten de producten testen. Vonden wij ze ook goed? Ik ben in ieder geval echt énorm tevreden! Ik ga jullie een review per product geven… en elk product werd getest op een medium smokey eye! Hoeveel was er af na 1 veeg? Konden ze alles verwijderen?

Demak’up oogmake-up reiniger

Demakup watjes vochtig Testproduct 1 werd gelijk gebombardeerd tot favorietje ten huize Glamourista! Geweldig spul! Het zijn watjes die in lotion gedrenkt zijn en je make-up er ontzettend makkelijk afhalen. Ik had al mijn deel van de horror meegemaakt met zulke watjes van Hema die in olie gedrenkt waren, ik hield er een oogonsteking aan over! Deze watjes daarentegen… heaven! demake up watjes watje – na eerste veeg – na tweede veeg Serieus, ik ben verliefd! Dit was voor mij de overduidelijke winnaar 🙂

Demak’Up Duo + kleine watjes

demake up duo plus Deze schatjes van watjes met ribbels (altijd beter, toch? ;)) hebben ook heel snel een plekje in mijn hart weten te veroveren! Dankzij de vierkantjes smeer je de make-up niet uit, maar wordt de make-up ontzettend goed vastgehouden op het watje! watje – na eerste veeg – na tweede veeg

Demak’Up sensitive silk kleine watjes

demakup coton Deze watjes waren dikker dan de vorige Duo + en ook zeer fijn, vooral voor mensen met gevoelige ogen! Ze zijn lekker zacht en irriteren je ogen absoluut niet. Kijk maar mee naar de resultaten: watje – na eerste veeg – na tweede veeg

Demak’Up Duo+ grote watten

Mag ik jullie voorstellen: het grote zusje van de Duo Plus watten! En omdat bigger in dit geval echt better is (hoezo zit ik in dit artikel dubbelzinnig te wezen? Tsss), is dit mijn tweede favoriete soort! Het is gewoon enorm fijn dat ze zo groot zijn! Voeg daarbij nog eens de lovely vierkantjes die meer make-up vasthouden… en je hebt een blijvertje!

Demak’UP sensitive silk grote watten

Zoals je kan zien, zijn de sensitive watjes minder efficiënt – in mijn ervaring dan – maar ze zijn daarentegen wel veel zachter voor je ogen! Als je dus last hebt van erg gevoelige ogen, kies je beter voor deze watjes dan de Duo Plus!

Demak’Up fraicheur coton reinigingsdoekjes

Deze fraicheur coton-doekjes zijn ook enorm fijn! Natuurlijk zijn ze maar een eerste stap in het reinigen van je gezicht – nooit alleen zulke doekjes gebruiken, lieverds – maar ze verwijderen echt veel van je make-up!

Demak’Up sensitive gezichtsdoekjes

Een zeer vermoeid, maar wel proper gezicht! Tussen de reinigingsdoekjes kon ik echt niet kiezen, ik vond ze beiden even fijn om te gebruiken… Ze zijn zacht, schuren niet en halen je make-up goed weg… wat wil je nog meer?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
rimmel_azteque_nagellak_nail__polish
Notd Rimmel Azteque

Rimmel heeft altijd hele leuke kleuren nagellak in hun collectie: Azteque is een soort van oranje/rode/nude kleurtje, donker terracotta, zoiets...

Close