Swatch O.P.I DS Classic: een beige holografische nagellak

O.P.I DS CLassic swatch Van holografische nagellak kan je nooit genoeg hebben! Daarom toon ik jullie dit prachtige nagellakje: O.P.I DS classic. En inderdaad… het is een klassieker geworden in mijn nagellakstash! O.P.I nagellak holografisch Swatch O.P.I DS Classic Op de foto’s heb ik 2 laagjes op van O.P.I Classic, hij dekt heel fijn. Hebben jullie nog aanraders voor mij qua nagellak? Mag holografisch zijn, crèmefinish,… maakt niet uit!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
opi_designer_series_opulence4_nagellak
O.P.I designer series notd illuminate swatch

Mag ik jullie voorstellen aan mijn favoriete holografische nagellak du jour? Meet O.P.I's Illuminate uit de Designer Series: een prachtige...

Close