O.P.I designer series notd illuminate swatch

OPI illuminate swatch Mag ik jullie voorstellen aan mijn favoriete holografische nagellak du jour? Meet O.P.I‘s Illuminate uit de Designer Series: een prachtige donkerbruine holografische nagellak met een groene duochrome schijn. Klinkt een beetje raar, maar het is een pareltje! O.P.I nagellak illuminate holografisch O.P.I nagellak illuminate holografisch bruin met duochrome schijn Het enige nadeel: de lieverd is soms nogal moeilijk op de foto te krijgen 😉 Maar gelukkig maakt hij ‘live’ al zijn beloften waar… ik weet weer waarom ik zo stapelgek ben op holografische nagellak!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP0170
NOTD: Shiny Konad nail art

Deze nail art probeerde ik een paar dagen geleden eens: ik had mijn nagels gelakt en na een poosje was...

Close