NOTD: Shiny Konad nail art

konad nail art opi Deze nail art probeerde ik een paar dagen geleden eens: ik had mijn nagels gelakt en na een poosje was ik het ‘uniforme’ een beetje beu… enter mijn oh-zo-geliefde-Konad! Konad nail art roze nagellak image plate m63 De laatste tijd ben ik mijn Konad-stempelsetje weer helemaal aan het herontdekken! Ik vind het zo leuk om zo snel een originele nail art te kunnen maken (met een nail art brush zou het me niet goed lukken, ik heb helemaal geen vaste hand). Dit is een van mijn favoriete image plates, M63. Als basisnagellak droeg ik O.P.I a dozen of rosas, daaroverheen heb ik gestempeld met de Konad imageplate nummer M63. Als stempelnagellak gebruikte ik Essence colour & go in de kleur 33 Just in case. Wat wel nogal vervelend is: die image plates van Konad die je kan gebruiken om heel je nagel mee te bestempelen, zijn voor mij nooit echt lang genoeg 🙁 Dus, lieve mensen bij Konad, het zou heel fijn zijn als jullie image plates uit zouden brengen die langer zijn! Of ben ik de enige met dit probleem?

10 Comments
  1. Mooie combinatie, erg subtiel. Ik heb hetzelfde probleem met de plaatjes! Ze zijn bij mijn duimen ook niet breed genoeg. Heel jammer, maar soms lukt het wel om het patroon redelijk over te laten lopen!

  2. Mooie combinatie, erg subtiel. Ik heb hetzelfde probleem met de plaatjes! Ze zijn bij mijn duimen ook niet breed genoeg. Heel jammer, maar soms lukt het wel om het patroon redelijk over te laten lopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
franck-provost-conditioner
Franck Provost conditioner met sheaboter

Deze big bottle of yummieness (is dat een woord? Nee? Dan moet dat nog komen, hoor) oftewel Franck Provost Conditioner...

Close