Gratis Benefit Porefessional bij bestelling van 40$

Goeiemorgen! Ik kreeg net weer een hele leuke aanbieding in mijn mailbox! Deze keer van Benefit (de internationale website): als je een bestelling plaatst van 40 dollar, krijg je gratis een mini Benefit Porefessional! Misschien ga ik zelf wel gebruik maken van deze aanbieding: ik wil al een hele tijd een paar blushes van Benefit hebben: Benefit Thrrrob en Benefit Sugarbomb.

Get a FREE POREfessional mini with any $40 order. Add product to shopping bag and enter PORELESS at checkout. Offer valid 4/26/11 to 5/2/11. While supplies last. Valid with standard shipping offers.

Koop Benefit online

Sinds mijn nieuwe werk kom ik nog maar heel weinig in Antwerpen, dus om dan even snel die blushes van Benefit mee te nemen bij de Inno zit er niet echt meer in… dan komt online shopping natuurlijk wel heel goed van pas!

gratis Benefit Porefessional

Ik heb de Benefit Porefessional ooit al eens snel-snel getest (jawel, in de Inno in Antwerpen) na een zware werkdag… vertaling: I looked like hell πŸ˜‰ Ik wilde stiekem wel eens zien of al die ophemelende verhalen wel waar waren. Eerlijk? Dat waren ze zeker! Op mijn wangen en neus heb ik nog best wel grovere poriΓ«n, en ik zag echt hoe die gewoonweg verdwenen waren na een rondje Porefessional!

Benefit: mijn stash

SInds een paar maanden heb ik een paar producten van Benefit in mijn stash:

  • Bella Bamba (gewonnen bij de lieve Caroline en Kelly van “In de watten”)
  • een staaltje Garden of good and Eva
  • een staaltje So hooked on Caramella
  • creaseless cream eyeshadow/liner in r.s.v.p
  • een leuk doosje “Her name was Glowla” waar onder andere mooie oogschaduwen (passion pearl, peachy sheen, terracotta satin, steamy copper en deep bronze), Benefit Moonbeam highlighter, Benefit highbeam highlighter, Bad Gal lash mascara, life on the A list lipgloss en een heel handig oogschaduw- en blushkwastje.

Ik zal proberen snel reviews over deze producten te schrijven, ze zijn echt de moeite waard! Hebben jullie producten van Benefit? Welke producten raden jullie aan?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
OPI_designer_series_opulence_holographic
Swatch O.P.I DS Classic: een beige holografische nagellak

Van holografische nagellak kan je nooit genoeg hebben! Daarom toon ik jullie dit prachtige nagellakje: O.P.I DS classic. En inderdaad......

Close