Swatches sleek original palette: a lovestory

Natuurlijk kom ik weer met dit palette af als het allang niet meer zo hip is… is het een goed excuus als ik jullie vertel dat ik er al over geschreven heb maar dat die post samen met nog meer posts verdwenen is door de grote viruscrash in februari vorig jaar? In ieder geval: dit favorietje van mij moeten jullie gewoon eens ontmoeten! Sleek en ik, wij zijn nu al zeker een jaar samen en hoewel onze liefde soms bekoeld lijkt, het is het zeker niet. Nog elke week kijken wij smachtend naar elkaar en wrijf ik nog eens over zijn mooie kleurtjes… en dan weet ik: het is nog dik aan tussen ons! Ja, Sleekje en ik, wij zijn een goed team. Toen ik hem voor het eerst zag viel ik als een blok voor zijn robuuste zwarte uiterlijk maar direct daarna vielen mij zijn prachtige ogen op: ik zag geweldig mooi koperbruin, zalmroze, goudroze, turquoise, mosgroen, goudgroen, zwart,… en ik was verkocht. Liefde op het eerste gezicht, zoals ze dat zeggen. Jaja, Sleekje en ik… dat gaat goed. Nu heeft mijn lieve Sleekje (Original, he 😉 )dan ook veel van wat ik in een oogschaduwpalette zoek: lekker veel pigment, kleuren die als edelstenen flonkeren in het zonlicht, een spiegel zodat ik alle bling in al zijn glorie kan bewonderen. En, omdat jullie het zijn… mijn Sleekje laat zich voor jullie van zijn beste kant zien! Nu zal ik eerlijk toegeven… eigenlijk waren deze foto’s alleen voor de ogen van yours truly bedoeld. Je kent dat wel: je zit op je werk, of je bent een paar dagen niet thuis… je gaat elkaar dan missen, natuurlijk. Wat je dan doet? Ah, mexting (make-up texting)! Ach, ik ben er niet trots op, maar he, een single chick zoals ik heeft ook haar needs, toch 😉 Als ik dus een snelle make-up-fix wil, staat mijn lieve Sleek altijd paraat!

sleek original palette swatches
Rawr! Sleek is my name, original is my game!
sleek original palette pallette sleek original eye shadow sleek oogschaduw original sleek palette eye shadow Mijn favorieten uit deze Sleek Original? Dat zijn heel zeker de turquoise kleur, de bronzen kleur, mosgroen, goudgroen, zalmroze en nog een supermooie goudroze kleur! Dit palette is echt een aanrader, de pigmentatie is gewoonweg super en de spiegel is scherp! Enige nadeel: de oogschaduw uit het palette kan een beetje kruimelig zijn, maar die prijs betaal ik graag 😉 Over prijzen gesproken: een palette van Sleek kost je ongeveer 8 euro, dat valt voor zoveel lekkers nog heel goed mee, toch? Pssst: naast Sleek Original heb ik nog een andere lover in mijn lade: Sleek Storm! Binnenkort krijgen jullie daar ook nog een review over… stay tuned!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
rituals_hammam_olive_secret_klei
Review Rituals Hammam Body Mud

Net zoals alle andere producten uit deze hammamreeks van Rituals, is de geur ontzettend lekker: deze body mud ruikt naar...

Close