Rituals hammam olive secret ultra moisturizing shower paste

Nog een review over de Hammamlijn van Rituals: deze keer de RItuals hammam olive secret ultra moisturising shower paste, een geweldig goedje! Rituals hammam olive secret ultra moisturizing shower paste De hele Hammamlijn van Rituals ruikt echt a-ma-zing en dit product is daar geen uitzondering op. Euchalyptus en olijf, nooit gedacht dat ik daar zo van zou kunnen genieten onder de douche of in bad! Deze shower paste is heel erg zacht voor je huid en droogt je huid helemaal niet uit. Hij heeft een ietwat bijzondere structuur, deze rituals hammam olive secret ultra moisturizing paste, hij is stroperiger dan andere douchegels. Ik vind deze shower paste echt heel fijn om mee te douchen, de geur heeft de opmerkelijke eigenschap om mij helemaal op te peppen of om mij helemaal te kunnen ontspannen, heel bijzonder! Ook dit product uit de Hammamlijn was weer een groot succes, ik zou deze lijn echt aan iedereen aanraden! Oké, de producten van Rituals zijn vaak wel iets duurder dan laten we zeggen de producten van Kruidvat, maar ze zijn het helemaal waard vind ik! Je kan altijd de pakketten proberen om ze op die manier eens uit te testen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP9188
Garnier Mineral ultra dry deodorant

Een paar weken geleden had ik een nieuwe deodorant nodig en ik had zin om eens een nieuwe te proberen:...

Close