Review Gliss Kur leave-in conditioner voor gekleurd haar

gliss kur leave-in conditioner Ik kan mij geen leven meer inbeelden zonder een leave-in conditioner! Wil je weten wat ik van de leave-in conditioner vind van Gliss Kur voor gekleurd haar? gliss kur leave-in conditioner Mijn haar heeft het niet gemakkelijk met mij: ik verf het regelmatig. Maar juist omdat ik mijn haren verf, vind ik het heel belangrijk om mijn haar goed te verzorgen. Ik zal dan ook elke wasbeurt na de shampoo een goed voedende conditioner gebruiken. Toch is dat soms niet genoeg. Als ik ‘s ochtends opsta, wil ik zo snel mogelijk klaar zijn om naar mijn werk te vertrekken: ik zal dus niet ‘s ochtends douchen maar ik wil dat mijn haar wel leuk zit! Wat doe ik? Ik spray een beetje leave-in conditioner van Gliss Kur in mijn haar, kam het, en voilà, mijn haar zit weer goed! Soms heeft het nog een beetje haarmousse nodig als het echt weerbarstig is, maar dat is vaak niet het geval. De exacte prijs van dit product weet ik niet meer, ik heb het al redelijk lang. Maar ik zal gokken op iets van een 5 euro voor deze fles leave-in conditioner, wat goedkoop is aangezien je er echt lang mee doet. Ik merk het ook echt als ik deze spray eventjes niet gebruikt heb: dan is mijn haar veel droger. Ik zou deze leave-in conditioner dus heel zeker aanraden!

8 Comments
    1. Nee, bij mij werden ze er helemaal niet vettig van (wel als ik het op helemaal droog haar gebruik). Vind je die van L’oreal goed?

    1. Nee, bij mij werden ze er helemaal niet vettig van (wel als ik het op helemaal droog haar gebruik). Vind je die van L’oreal goed?

  1. Goede tip! Ik heb net mijn haar geverfd en nu kan het wel wat vettigheid gebruiken! Het is onwijs droog, maar de 2e keer rook het dan ook wel heel chemisch bij één of andere ‘kleurwassing’ oid!

  2. Goede tip! Ik heb net mijn haar geverfd en nu kan het wel wat vettigheid gebruiken! Het is onwijs droog, maar de 2e keer rook het dan ook wel heel chemisch bij één of andere ‘kleurwassing’ oid!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
zara_vanity_set_kaya
Revamp je kamer!

Deze dame heeft enorm last van lentekriebels! Ik wil opruimen, dingen weggooien, ruimte en orde! Klein probleempje: ik woon nog...

Close