Revamp je kamer!

zara home vanity accessoires goud Deze dame heeft enorm last van lentekriebels! Ik wil opruimen, dingen weggooien, ruimte en orde! Klein probleempje: ik woon nog thuis en mijn kamer staat propvol meubels. Toch heb ik echt behoefte aan iets anders, klik voor meer kamerinspiratie! Terwijl ik op een paar websites aan het snuffelen was, kwam ik wel hele leuke meubels tegen. Nu, ik heb een enorm ding van een bureau op mijn kamer staan en een tweepersoonsbed. No way in hell dat mijn bedje weggaat (ik hou van ruimte tijdens het slapen, haha) dus wil ik eigenlijk mijn bureau weg. Toen ik nog een student was, had ik echt iets aan dat bureau, ik leefde eraan! Maar nu ik een working girl geworden ben, gebruik ik mijn bureau alleen nog maar om dingen op te zetten en om wat artikels voor mijn websites te schrijven. C’est รงa. Eigenlijk staat mijn bureau nu gewoon in de weg… daarbij komt nog dat ik gewoon te veel spullen heb in een te kleine kamer, waardoor het hier bijna altijd een rommeltje is. Klein detail: ik kan niet tegen rommel, daar word ik nogal kribbig van ๐Ÿ˜‰ Mijn doel? Opruimen! Producten opmaken, dingen weggooien of weggeven als ik ze niet meer gebruik! Ik heb namelijk de volgende spullen op mijn wishlist staan, waardoor ik iets minder ruimte zal gaan hebben dan ik nu heb (qua opbergruimte dan): malm ikea vanity make-up opbergen Ik zou graag de MALM als bureau willen. In de lade zou ik dan mijn verzorgingsproducten, make-up en een paar bureaudingen opbergen. Doel: mijn oude schoolspullen weggeven aan een goed doel zodat ik nog maar een paar pennen en een kladblok overheb. Als werkende mens heb je dat namelijk nog amper nodig ๐Ÿ™‚ helmer ikea Tada! Het befaamde Helmerkastje! Dit zou ik gebruiken voor nagellak, overige verzorging (niet dagelijks) en voor het opbergen van haartools & co! DOEL: ervoor zorgen dat ik nog maar 1 haarlak, 1haarmousse, … over heb zodat ik niet gelijk alle plaats kwijt ben. Dat geldt trouwens niet voor nagellak ๐Ÿ˜€ mandjes ikea Mandjes voor op het bureau: voornamelijk om watjes, doekjes en wattenstaafjes in op te bergen. Misschien ook voor de kleinere prulletjes die rommel maken op je bureau. zara home vanity Kijk, hier ben ik dus knetterverliefd op geworden! Een prachtig setje van Zara Home! Goud, wihihiiiiii! Dit zou op het bureau komen te staan en zou dienen voor handcreme, watjes, doekjes, tissues,… misschien ook voor mijn make-upkwasten? placemats zara home Een paar placemats om het glas niet te beschadigen. With some bling, offcourse. lamp boja riet ikea Een supermooie rieten lamp! ikea skruvsta bureaustoel Een nieuwe bureaustoel… de stoel die ik nu heb, is nog van mijn vader geweest en is oud! Hij is nog goed hoor, maar blauw pst totaal niet in mijn kamer :s etagere Een prachtige etagere! Hier zou ik een paar mooie ringen op etaleren, en mijn favo nagellakjes… zoiets ๐Ÿ™‚ ikea draaiplateau Een draaiplateau voor onder de etagere: zo kan je gemakkelijk bij alles zonder krassen te maken! sushi ikea servies Totaal random, meer voor mijn gewone uitzet: een setje om sushi te eten ๐Ÿ˜€ Ik ben echt een sushiholic, dus dit mag echt niet ontbreken ๐Ÿ˜‰ Kostprijs van deze poging tot revampen? Dat zou bijna 400 euro zijn! Ik spaar nog maar lekker verder… ๐Ÿ˜‰

20 Comments
  1. Leuk! Nog geen plannen om alleen te gaan wonen?
    (Je hebt wel een vrij groot idee van de lade van de malm denk ik :D)

    1. Eerst zorgen dat ik mijn ogen heb laten opereren, daarna weer sparen ๐Ÿ˜‰ Gaat nog wel even duren, hehe! Goh, die lade is normaal een meter twintig, en ik heb een klein stashje ๐Ÿ™‚

  2. Leuk! Nog geen plannen om alleen te gaan wonen?
    (Je hebt wel een vrij groot idee van de lade van de malm denk ik :D)

    1. Eerst zorgen dat ik mijn ogen heb laten opereren, daarna weer sparen ๐Ÿ˜‰ Gaat nog wel even duren, hehe! Goh, die lade is normaal een meter twintig, en ik heb een klein stashje ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
intensive_7days_cacaoboter_bodymilk
Garnier Body extensive 7 days bodylotion droge huid

Garnier heeft een nieuwe bodymilk op de markt gebracht die ervoor zorgt dat onze huid goed gehydrateerd wordt. In deze...

Close