Palette Claire’s

claire's oogschaduw palette Dit palette wilde ik al een tijd hebben, maar ze hadden het palette regelmatig niet. Daarom ging ik een paar keer terug naar de Claire’s en heb ik op den duur het palette meegenomen. Thuis heb ik het nog een paar weken laten liggen omdat ik eerst een ander palette (mijn dagelijkse palette) wilde opmaken, maar na een poosje wilde ik het toch graag proberen. Maar eerst moest ik natuurlijk nog wat lekkere eye-candy foto’s maken voor jullie! Enjoy! claire's oogschaduw palette detail claire's oogschaduw palette claire's oogschaduw eye shadow palette palette claire's palette claire's Zeg nu zelf… mooi palette he? Over een paar dagen zal ik proberen om wat swatches te maken. Nu ben ik te laat thuis om nog met goed licht foto’s te kunnen maken, maar het komt er zeker aan!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
ring_hm
Nieuwe ring H&M

Een paar weken geleden zag ik deze leuke ring liggen bij H&M... kijk mee voor wat betere foto's!

Close