NOTD: nail art lente

nail art lente goud roze glitter Vandaag heb ik een hele shimmery en fleurige nail art voor jullie met lekker veel roze, goud en glitter! Klik verder voor meer informatie en foto’s! nail art lente goud roze glitter Basis: O.P.I a dozen rosas gouden kleur: O.P.I golden rules glitter: O.P.I teenage dream roze holografische lijn: Pink Punk van Essence (LE) gouden holografische lijn: China Glaze It’s my turn Photobucket Eerst probeerde ik deze nail art te maken met plakband, maar daar kreeg ik zulke lelijke randjes van, dat ik het gewoon gemaakt heb met de losse hand 😉

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP9328
Nivea diamond gloss shine spray review

Ik hou heel erg van de haarproducten van Nivea. Zeker van de Diamond Gloss-lijn ben ik stapelgek... die geur is...

Close