Nivea diamond gloss shine spray review

nivea diamond gloss shine spray Ik hou heel erg van de haarproducten van Nivea. Zeker van de Diamond Gloss-lijn ben ik stapelgek… die geur is geweldig! Ik wil deze keer hun shine spray reviewen. Laat ik beginnen met het grootste minpuntje van deze Nivea diamond gloss shine spray: er zit veel te veel alcohol in waardoor ik de spray te uitdrogend vind. Daarentegen merkte ik wel dat mijn haar meer glansde wanneer ik deze shine spray gebruikte en bleef ik gek op de geur. Zelf gebruik ik een shine spray nooit op droog haar, en zo ook deze Nivea Diamond gloss shine spray ook niet. Dan krijg ik namelijk veel te snel weer vet haar, onafhankelijk van het merk dat ik gebruikt heb. De shine spray zit in een heel leuk bol flesje, wat dus ook heel leuk staat op je vanity!

nivea diamond gloss shine spray

Ik zou deze spray wel opnieuw kopen, al was het maar om de geur! Maar… ze hebben nog een andere shine spray/ leave-in conditioner, die vind ik stiekem nog beter! Daar kunnen jullie nog een review over verwachten!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP0173
Lente shoppinghaul bij H&M

De lentekriebels beginnen nu ook toe te slaan in de kledingkasten ten huize Glamourista... out with the old, in with...

Close