Nieuwe ring H&M

ring H&M Een paar weken geleden zag ik deze leuke ring liggen bij H&M… kijk mee voor wat betere foto’s! Deze ring haalde ik een paar weken geleden bij H&M: ik had al langer zitten twijfelen: zou ik deze ring toch niet te groot gaan vinden als ik ‘m droeg? Zou de ring in de weg zitten als ik aan het werken zou zijn? Uiteindelijk won mijn nieuwsgierigheid het toch en heb ik de ring gekocht. De ring kostte niet veel, ongeveer een 5 euro geloof ik, maar ik ben er heel erg blij mee! Hebben jullie ringen van H&M? ring H&M

18 Comments
 1. Hij is echt gaaf 😀 Heb zelf geen H&M ringen, sowieso weinig ringen omdat ze nooit passen, maar ik moet maar eens van die verstelbare gaan kopen, want ze zijn wel leuk!

 2. Hij is echt gaaf 😀 Heb zelf geen H&M ringen, sowieso weinig ringen omdat ze nooit passen, maar ik moet maar eens van die verstelbare gaan kopen, want ze zijn wel leuk!

 3. Echt een mooie eye catcher 😀
  Juist leuk dat hij zo groot is want dan maakt hij je outfit in een keer een stuk spannender 😀
  Nope.. zelf heb ik (nog:P) geen ringen van de H&M

 4. Echt een mooie eye catcher 😀
  Juist leuk dat hij zo groot is want dan maakt hij je outfit in een keer een stuk spannender 😀
  Nope.. zelf heb ik (nog:P) geen ringen van de H&M

 5. Ik had er een met een grote vlinder, maar die brak van me vinger terwijl ik op vakantie fliterig in me haar wilde spelen. Wat een blunder hahah, stomme H&M. maar ze hebben werkelijk mooie ringen af en toe. maar ze mogen wel wat meer doen aan hun duurzaamheid.

 6. Ik had er een met een grote vlinder, maar die brak van me vinger terwijl ik op vakantie fliterig in me haar wilde spelen. Wat een blunder hahah, stomme H&M. maar ze hebben werkelijk mooie ringen af en toe. maar ze mogen wel wat meer doen aan hun duurzaamheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
la_colors_oogschaduw-1
LA colors tea time palette swatches

Vandaag laat ik jullie een van mijn favoriete oogschaduwpalettes zien: het LA colors tea time palette. Lekker neutrale kleuren die...

Close