Nagellak: China Glaze ruby pumps swatch notd

Dit is zonder twijfel mijn favoriete rode nagellakje: ik hou niet heel erg van crΓ¨menagellak… nee, deze dame maak je pas blij met bling. Lotsa bling. En een blingfactor, dat heeft Ruby Pumps van China Glaze zeer zeker wel! De glitter van Ruby Pumps is bijzonder: het is geen gewone ik-zit-al-in-elk-nagellakje-glitter, maar eerder een soort van rode jellyglitter. Zoals ik al zei: some special glittah glittah goin on! Het is echt niet zonder reden dat deze nagellak door zoveel beautybloggers en nagellakadepten hoog op hun wil-ik-hebben-lijstje of heb-ik-al-en-als-deze-nagellak-ooit-op-is-heb-ik-geen-leven-meer-lijstje staat, je wordt onmiddelijk verliefd… Love at first sight! china glaze ruby pumps nagellak notd notd china glaze ruby pumps rode nagellak ruby pumps swatch china glaze rode glitternagellak

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
sleek_original_palette_glamourista
Swatches sleek original palette: a lovestory

Natuurlijk kom ik weer met dit palette af als het allang niet meer zo hip is... is het een goed...

Close