Maybelline 24h super stay concealer

super stay 24h maybelline concealer Mijn favoriete concealer is deze: de Maybelline 24h super stay concealer in kleur 2. Deze concealer dekt perfect en is heel romig. Klik snel voor meer info! super stay 24h maybelline concealer De verpakking super stay 24h maybelline concealer swatch De verpakking geopend super stay 24h maybelline concealer swatch super stay 24h maybelline concealer swatches geblende swatch Zoals je op de foto’s al kan zien, is deze concealer redelijk dik. Niet zo dik als een concealer in een potje, maar wel dikker dan sommige andere concealers. Toch is hij nog heel gemakkelijk uit te smeren en te blenden! De 24h super stay zit in een plastic tube met een applicator, wat deze concealer erg hygiënisch maakt (en dat vind ik heel fijn). De kleur is perfect voor onder mijn ogen: ik heb kleur 2 gekozen, 1 leek me ietwat te licht voor onder mijn ogen. Geen idee of het is omdat ik een bril draag, maar als ik een te lichte concealer onder mijn ogen heb, valt dat enorm op. De concealer werkt blauwe kringen onder je ogen echt heel goed weg, en hij blijft lang zitten! Misschien is 24 uur wat overdreven, maar een werkdag (en dat is voor mij wakker zijn van 6 uur tot 23 uur) overleeft deze concealer echt zonder problemen. Als deze concealer op is, koop ik hem zonder enige twijfel opnieuw. Ik ben er echt verslingerd aan 🙂 Jammer genoeg weet ik de prijs niet meer, ik heb hem gehaald samen met mijn Dream Satin Liquid Foundation toen er een 2+1 gratis-actie was bij het Kruidvat… maar hij is het heel zeker waard! Voor deze was de concealer van Gosh mijn favoriet, maar daar reageer ik de laatste tijd allergisch op… deze concealer vind ik zelfs beter.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP0158
NOTD: nail art lente

Vandaag heb ik een hele shimmery en fleurige nail art voor jullie met lekker veel roze, goud en glitter! Klik...

Close