Lente shoppinghaul bij H&M

sleehak cognac h&m De lentekriebels beginnen nu ook toe te slaan in de kledingkasten ten huize Glamourista… out with the old, in with some new! Ik heb een paar leuke basics voor de lente geshopt bij H&M… benieuwd? Chino h&m beige Een beige chino met een riem, deze was ongeveer 30 euro. Stiekem ben ik niet heel zeker wat ik moet vinden van die chino’s hoor… zeker als klein madammeke vind ik het soms nogal moeilijk om te weten of het me wel staat of niet :p Ik heb niet bepaald lange benen dus het maakt een beetje een balonnetje van me πŸ˜‰ kanten hemdje h&m Een ontzettend leuk kanten shirtje/hemdje. Dit was ongeveer 15 euro geloof ik. Je kan het hemdje toch nog wat meer aan je lichaam aanpassen door het touwtje wat aan te trekken, heel leuk! Ik ben gek op kant en alles wat maar een beetje bohΓ©mienne of romantisch is, helemaal mijn ding dit πŸ˜€ schoenen h&m Jazzschoentjes! Deze leuke camelkleurige exemplaren vielen me gelijk op: ze leken me heel leuk voor onder een chino! Ik heb ze al gedragen en ze stappen zo ontzettend fijn! Ook handig als je een bus/trein moet halen πŸ˜€ Ik denk dat deze jazzschoentjes rond de 30 euro waren. sleehak cognac h&m Cognackleurige sleehakken! Normaal ben ik niet van de sleehakken maar ik paste deze leuke schoenen in de H&M en ik was verkocht. Deze moesten en zouden echt meekomen… willen of niet :p Van de prijs ben ik niet helemaal zeker meer, ik denk dat ze ongeveer 20 euro kostten. Ze stappen echt geweldig lekker en je voelt niet eens dat je eigenlijk op hakken loopt! lichte jeans skinny h&m detail lichte jegging h&m En dan als laatste haalde ik nog een licht gekleurde jegging (jeans legging) en mijn god… wat ben ik daar blij mee! Hij zit zo enorm lekker en comfortabel! Ik zit er zelfs over te denken om deze jegging ook nog te gaan halen in het donkerblauw (double shopping syndrome ahoi!). Hebben jullie al nieuwe kleding geshopt voor jullie lentegarderobe?

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP9316
Review Gliss Kur leave-in conditioner voor gekleurd haar

Ik kan mij geen leven meer inbeelden zonder een leave-in conditioner! Wil je weten wat ik van de leave-in conditioner...

Close