Garnier Mineral ultra dry deodorant

garnier mineral deodorant Een paar weken geleden had ik een nieuwe deodorant nodig en ik had zin om eens een nieuwe te proberen: ik nam de Garnier Mineral ultra dry deodorant mee om eens te testen. Maar wat vind ik van deze deodorant? garnier mineral ultra dry deodorant Deze Garnier Mineral ultra dry deodorant doet wat hij belooft: je oksels blijven een hele dag droog! Ik had deze deodorant eigenlijk meegepakt omdat ik het paarse en het groene zo leuk vond (jazeker, ik ben een enorme sucker voor verpakkingen) en hij rook heel lekker toen ik hem testte. Ik vind de werking van een deodorant niet zo enorm belangrijk, de tijd dat ik echt een antitranspirant nodig had, ligt gelukkig alweer een paar jaren achter mij. Maar de geur, dat is heel belangrijk! Ik kan geen deodorant gebruiken die te clean ruikt of die botweg stinkt. Deze deodorant van Garnier ruikt heel bloemig, ik ben er heel blij mee! Hebben jullie deze deodorant al gebruikt? Of hebben jullie een andere aanrader?

12 Comments
  1. Ik ken hem niet! Ik gebruik altijd de Axe van mijn vriend, niet zozeer omdat ik hem zo lekker vind, maar anders kan ik na een uur alweer wat anders aantrekken omdat mijn kleding stinkt, dat ben ik zo zat. 🙁 Heb verder alles al geprobeerd, zelfs van die dingen die heel lang moeten werken enzo, maar helaas.

  2. Ik ken hem niet! Ik gebruik altijd de Axe van mijn vriend, niet zozeer omdat ik hem zo lekker vind, maar anders kan ik na een uur alweer wat anders aantrekken omdat mijn kleding stinkt, dat ben ik zo zat. 🙁 Heb verder alles al geprobeerd, zelfs van die dingen die heel lang moeten werken enzo, maar helaas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP9221
Maybelline 24h super stay concealer

Mijn favoriete concealer is deze: de Maybelline 24h super stay concealer in kleur 2. Deze concealer dekt perfect en is...

Close