Franck Provost conditioner met sheaboter

Deze big bottle of yummieness (is dat een woord? Nee? Dan moet dat nog komen, hoor) oftewel Franck Provost Conditioner met sheaboter is jammer genoeg op… een spijtige zaak, maar het is wel de perfecte gelegenheid om een lekker uitgebreide review te schrijven voor jullie. Heel eerlijk: eerst was ik bang dat het merk (grote flessen, geen enorme bijbehorende prijzen) ook al de kwaliteit van het product zouden gaan weerspiegelen. Meestal wil dat zeggen dat je een product krijgt, dat helemaal niet zo goed werkt en dat propvol zit met allerlei nare chemische producten. Maar het ergste van al vind ik dat de meeste cheap-ass producten gewoon niet goed werken… gelukkig was dat helemaal niet het geval voor deze enorme fles conditioner van Franck Provost. Er zit sheaboter in (ook wel bekend onder de naam karitéboter) en dat merkte ik ook. Photobucket Normaal gebruik ik conditioner na iedere wasbeurt, als ik dat niet doe, dan heb ik gelijk droog, stug en vervelend haar. Zeker omdat ik regelmatig mijn haar verf en stijl, vind ik het heel belangrijk om na iedere wasbeurt een voedende conditioner te gebruiken. Daarom heb ik ook deze soort gekozen, met sheaboter, er waren nog een paar andere soorten, maar die leken niet zo goed bij mijn haartype te passen.

Prijs: 750 ml voor ongeveer 5 euro Haartype: droog of stug haar Aanrader? Heel zeker!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
the-body-shop-shower-gel-strawberry
The Body Shop shower gel strawberry aardbei

Toen ik een paar weken geleden met la mama naar een VIP van The Body Shop ging voor Valentijn, kregen...

Close