Clutch van Mischa Barton

mischa barton clutch bag tas Jup lieve mensjes… ze heeft het weer niet kunnen laten. *zucht* Jullie zien mij hier op deze foto al kijken met een kop van “liefste Mensenbaasje… je hebt al zoveel van die rare ondingen voor om je arm, waarom nog een? Ik bedoel… ze heeft al veel van die rare dingen waar dan allerlei spulletjes ingaan. Waardoor ze elke dag weer vloekt omdat ze een deel van die spullen niet meer kan vinden aangezien die in nog een ander ‘armhangding’ slingeren”. Ik begrijp het niet meer hoor… nu heeft ze zelfs al twee tassen uit eenzelfde collectie. Van een of andere Mischa Barton, het schijnt. Ach, als ze er maar blij mee is, toch? Want een blij baasje (naja, personeel, eerder) knuffelt namelijk veel vaker! Dus ik knijp maar weer een oogje dicht en laat dat gekke mensje van me maar haar zin doen, meer knuffels en kattenmelkje voor mij, haha! Pssst, willen jullie meer foto’s zien van deze leuke clutch van Mischa Barton? Neem dan zeker eens een kijkje bij Webshops and Wishlists!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
china_glaze_ruby_pumps
Nagellak: China Glaze ruby pumps swatch notd

Dit is zonder twijfel mijn favoriete rode nagellakje: ik hou niet heel erg van crรจmenagellak... nee, deze dame maak je...

Close