The Body Shop shower gel strawberry aardbei

Toen ik een paar weken geleden met la mama naar een VIP van The Body Shop ging voor Valentijn, kregen we daarna een hele fijne goodiebag mee met allerlei fijne producten uit hun lijn met aardbei. Deze keer een review over de shower gel van The Body Shop in de geur aardbei. the body shop shower gel aardbei Deze shower gel van The Body Shop vind ik zelf heel fijn om te gebruiken als douchegel maar ook als bubbles in het water! De geur is ronduit zalig: een soort van snoeperige aardbei, hmmm! Ook dit flesje was een klein formaat (normaal koop je ze groter in de winkel) maar ik vind deze formaten heel fijn om hun producten te ย testen aangezien ze (vind ik) best duur zijn. Inhoud: 60 ml (kleine versie) Zou ik deze douchegel opnieuw kopen? Heel zeker! Ik ben gek op de geur, zeker nu er wat meer zon is en ik helemaal in lente- en zomerstemming ben. Ik vond het zelfs jammer toen mijn kleine flesje op was (al heb ik de goodiebag van mijn moeder ook gekregen omdat zij de geur te snoeperig vindt, ze is meer van de vanille of kokos), maar ook dat tweede flesje douchegel is al op ๐Ÿ˜‰

12 Comments
  1. Hmmm vraag me af of deze zo ruikt als die van Yves Rocher. Daar had ik een shampoo van heel lang geleden in de geur aardbei (en nu een EDT) en die was zo fijn! Jammer dat ze geen hele aardbeienlijn meer hebben daar. ๐Ÿ™

  2. Hmmm vraag me af of deze zo ruikt als die van Yves Rocher. Daar had ik een shampoo van heel lang geleden in de geur aardbei (en nu een EDT) en die was zo fijn! Jammer dat ze geen hele aardbeienlijn meer hebben daar. ๐Ÿ™

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
hammam_olive_secret_rituals_shower_paste
Rituals hammam olive secret ultra moisturizing shower paste

Nog een review over de Hammamlijn van Rituals: deze keer de RItuals hammam olive secret ultra moisturising shower paste, een...

Close