Biguine baked eyeshadow oogschaduw swatch

biguine oogschaduw baked De Inno in Antwerpen is een echt stukje hemel op aarde… ik zag er deze mooie baked oogschaduw van Biguine, hij moest gewoon mee! Deze oogschaduw heeft drie kleuren: een bronskleur, highlighter en een gouden kleur. Heel erg mijn ding, ik gebruik dit soort kleuren heel vaak omdat ik groen-blauwe ogen heb en ik zo mijn ogen beter kan laten uitkomen! biguine oogschaduw Photobucket Photobucket Zoals jullie kunnen zien, heeft deze oogschaduw ook echt veel pigment: ik vind het altijd fijn als ik een mooie oogschaduw zie die ook mijn hoge verwachtingen kan inlossen. Deze oogschaduw heb ik echt een paar weken aan een stuk bijna iedere dag gebruikt, nu ligt hij jammer genoeg weer onderin mijn make-upbakje omdat ik eerst andere oogschaduw op wil maken (ja, echt!). Maar deze mooie baked eyeshadow van Biguine is dus heel zeker een favorietje geworden van me, ik heb sowieso al een erg groot zwak voor gebakken oogschaduws… ze staan ook zo leuk in je stash! Hebben jullie make-up van Biguine? Of hebben jullie gebakken make-up?

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
palette_claires
Palette Claire’s

Dit palette wilde ik al een tijd hebben, maar ze hadden het palette regelmatig niet. Daarom ging ik een paar...

Close