Shoplog Inno: Benefit, Deborah en Isadora

Een redelijk speciale shoplog deze keer: ik ben naar de Inno geweest en heb een paar hele fijne spulletjes gehaald! In de Inno kan je in Belgie merken kopen die je ergens anders amper vindt zoals Benefit, Rituals, Arcancil, Isadora en ook de duurdere merken zoals Chanel, Dior,… haul inno her name was glowla benefit her name was glowla benefit inside isadora khaki oogschaduw deborah shine tech nagellak creaseless cream shadow liner benefit rsvp creaseless cream shadow liner benefit rsvp Van welke producten willen jullie uitgebreidere artikels zien?

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
mijn_naamketting_glamourista
Look of the day: mijn naamketting

Een poosje terug heb ik op de website van MijnNaamKetting een supermooie naamketting besteld! Ik heb gekozen voor een zilveren...

Close