Rituals pakket Hammam

Voor mijn Nieuwjaar kreeg ik een heel erg fijn cadeautje van mijn moeder: een pakket van Rituals om thuis zelf een hammam te kunnen doen! Helemaal geweldig, want ik ben enorm gek op een lekker warm en verwennend badje als ik thuiskom van het werk. Eerst wist ik niet zeker wat ik van die spulletjes vond door de geur maar nu ben ik echt completely hooked! De geuren die je in dit pakket vindt, zijn bijzonder: rozemarijn, olijf, euchalyptus,… het klinkt niet super maar het is het wel. Deze geuren zijn echt heel erg ontspannend.

rituals pakket hammam

Nu, een maand later, zijn er al een paar producten op of bijna op. Tijd voor een review dus! Ik zal ieder product apart bespreken voor jullie, hopelijk vinden jullie het interessant. Hebben jullie deze set ook eens gehad of een andere set. Ik ben zelf echt helemaal gek op Rituals en vorige week heb ik ook het Ayurveda Secret pakket gekocht, nog meer reviews voor jullie dus! Trouwens, op de webshop van Rituals is er nu een aanbieding: als je 2 producten uit de Hammam-lijn koopt, krijg je 25% korting! In dit pakket:

  • Hamman olive secret
  • touch of Hammam body creme
  • Hammam hot scrub
  • Hammam delight doucheschuim
  • Hammam body mud
14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
queen_helene_cocoa_butter_scrub
Review: Queen Helene cocoa butter facial scrub

Een paar maanden geleden ben ik naar de afrowinkel in Antwerpen geweest en toen heb ik flink ingeslagen: ik had...

Close