Palette oogschaduw van Claire’s met goudtinten

Een paar maanden geleden kreeg ik van de lieve Elke van Prettybudget een heel erg leuk pakje opgestuurd: ze had een lief kaartje en een geweldig mooi oogschaduwpalette verzonden! De oogschaduw is echt helemaal mijn ding: allerlei goudtinten, daar kan je bij mij niet veel verkeerd mee doen. Alleen was ik helemaal niet zeker of de pigmentatie wel goed zou zijn, ik had nog nooit een oogschaduwpalette van Claire’s getest (shame on me, toen was ik nog in Antwerpen aan het studeren en liep ik ongeveer elke dag wel twee keer langs Claire’s op de Meir). Maar ik deed het palette open en begon met swatchen: mijn mond viel open van verbazing… damn, deze oogschaduw had geweldig veel pigment! En die kleurtjes… whoaaaa! Jullie begrijpen… sindsdien ben ik vaker te vinden bij Claire’s voor oogschaduw. Dus als je eens de kans hebt, ga het zeker eens testen, zou ik zeggen! oogschaduw claire's palette palet claire's oogschaduw eyeshadow palette gouden kleuren gold

28 Comments
  1. Idd! Goeie pigmentatie.
    Weet er iemand toevallig hoeveel een palletje kost bij de claires.
    Heb daar echt nog nooit iets gekocht.

  2. Idd! Goeie pigmentatie.
    Weet er iemand toevallig hoeveel een palletje kost bij de claires.
    Heb daar echt nog nooit iets gekocht.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
diamond_cosmetics_swatch_canyon_sunrise
Notd canyon sunrise diamond cosmetics swatch

Deze nail of the day is een van mijn favoriete nagellakjes: Canyon Sunrise van Diamond Cosmetics: een prachtige kleur! Hier...

Close