NOTD nail art Konad rozen

Deze keer heb ik nog eens een leuke nail art voor jullie: een poos geleden ging ik nog eens aan de slag met de nieuwe image plates van Konad die ik besteld had bij Enchantra. Ik had zin in roosjes en trok vol enthousiasme ‘mauve’ van Diamond Cosmetics uit de kast als basis en gebruikte Royal Fools Gold om de rozen mee te stempelen.

Konad nail art bladeren

Ik heb twee lagen opgebracht van de kleur ‘mauve‘ en daarna 1 laagje gestempeld met Royal Fool’s Gold. Om alles af te werken en goed lang houdbaar te maken zonder vervelende chips, nog een laagje sèche vite aangebracht. De image plate die ik hier gebruikte, is M65.

14 Comments
  1. Met stamping, of het nou van het ene of het andere merk is kun je hele leuke, grappige, opvallende of juist chique ontwerpen creëren. Deze valt wat ons betreft in de categorie chique en ingetogen. Het hoeft niet altijd heel erg op te vallen toch?

  2. Met stamping, of het nou van het ene of het andere merk is kun je hele leuke, grappige, opvallende of juist chique ontwerpen creëren. Deze valt wat ons betreft in de categorie chique en ingetogen. Het hoeft niet altijd heel erg op te vallen toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
claires-oogschaduw
Palette oogschaduw van Claire’s met goudtinten

Een paar maanden geleden kreeg ik van de lieve Elke van Prettybudget een heel erg leuk pakje opgestuurd: ze had...

Close