NOTD: Ingrid van China Glaze

Stel: er zou een ontzettend mooie kleur nagellak bestaan… taupe met een gouden shimmer! Je houdt erg van nagellak, van taupekleuren en van gouden shimmer… dan is het heel erg logisch toch dat je die nagellak wilt, toch? Wel lieve blogbuiskindertjes (errrr?), ik kan jullie vertellen dat het dan heel erg logisch is dat je dan die nagellak gewoon super-ik-weet-niet-hoe-graag wilt hebben. Dat had ik dus met een nagellak van China Glaze, Ingrid. Vanaf het eerste moment dat ik swatches had gezien, was ik helemaal hoteldebotel!

china glaze ingrid swatch

Glamourista nagellak swatch Ingrid China Glaze

En… mooi kleurtje he? 😀

8 Comments
 1. Oe mooi kleurtje!!
  Vond je berichtje heel lief wat je postte n.a.v. het ziek zijn…
  En inderdaad, een gebroken been is vele male makkelijker.. sowieso iets zichtbaars..
  Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je snel een oplossing kunt vinden.. Of iig een antwoord!
  In de tussentijd zal ik je blog blijven volgen want hij is erg gezellig 😉

 2. Oe mooi kleurtje!!
  Vond je berichtje heel lief wat je postte n.a.v. het ziek zijn…
  En inderdaad, een gebroken been is vele male makkelijker.. sowieso iets zichtbaars..
  Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je snel een oplossing kunt vinden.. Of iig een antwoord!
  In de tussentijd zal ik je blog blijven volgen want hij is erg gezellig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
15_palette_warm_swatches
Lievelingspalette: 15 warm palette

Sinds een poosje heb ik een nieuw lievelingspalette dat ik echt bijna iedere dag gebruik: het 15 warm palette. Deze...

Close