NOTD: crackle nagellak nail polish Pupa

Op mijn nieuwe website Webshops & Wishlists heb ik een tijdje geleden een setje weggegeven van Pupa om nailart te maken, met name om hele leuke crackle nagellak te kunnen maken. Er zijn nu meerdere nagellakmerken die crackle nagellak op de markt gebracht hebben zoals O.P.I, Pupa en Barry M.

crackle nagellak pupa swatch goud

Ik heb het zelf ietsjes anders gedaan: ik heb eerst een laagje ‘mauve’ van Diamond Cosmetics aangebracht, dan 1 laag van de gouden kleur en daarna nog een dikke laag van de bordeaux crackle nagellak. Zo kijg je een soort van dégradé-effect samen met een crackle-effect, dat vond ik erg leuk staan!

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
dagelijksemake-up2
Dagelijkse make-up

Vandaag eens een artikel over de make-up die ik echt bijna iedere werkdag gebruik. Hoe mijn werkdag er normaal uitziet?...

Close