Dagelijkse make-up

Vandaag eens een artikel over de makeup die ik echt bijna iedere werkdag gebruik. Hoe mijn werkdag er normaal uitziet? Ik sta op, heb mijn Iphone iets te vaak laten snoozen waardoor ik maar een halfuurtje heb, kleed me aan en maak me op. Ontbijten hou ik meestal voor op mijn werk of voor op de trein… een slechte gewoonte! Maar ik moet dus redelijk snel zijn op zo’n ochtend, wil ik mijn trein niet missen. Meestal grijp ik naar mijn Unii-palette dat gevuld is met 3 oogschaduws van Rituals, 4 oogschaduws van MAC, een oogpotlood van Clinique en een klein kwastje van Sigma.

dagelijkse make-up mac rituals clinique en sigma

De oogschaduwen van Rituals hebben geen naam, of ik weet ze niet meer 😉 De oogschaduw van MAC: Naked lunch, satin taupe, gleam en flip Hebben jullie producten die jullie iedere dag gebruiken?

20 Comments
  1. Leuk artikel ! Het zou leuk zijn moest je een gelijkaardig artikel maken over je skincare routine en over de andere producten die je ‘s ochtends gebruikt.

  2. Leuk artikel ! Het zou leuk zijn moest je een gelijkaardig artikel maken over je skincare routine en over de andere producten die je ‘s ochtends gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
rituals_hammam_pakket
Rituals pakket Hammam

Voor mijn Nieuwjaar kreeg ik een heel erg fijn cadeautje van mijn moeder: een pakket van Rituals om thuis zelf...

Close