Review Rituals Honey harmony badolie

Een paar weken geleden kocht ik een nieuwe badolie: Honey Harmony van Rituals. Die geur ruik ik echt ontzettend graag: het is een combinatie van honing en rozen, echt iets voor mij! Wat vond ik van deze badolie?

Rituals Honey Harmony badolie

Eerlijk gezegd vond ik de badolie tegenvallen… ik ben zo ontzettend gek op de geur, maar die viel helemaal weg eens je de badolie in het water deed. Voor de rest maakte de badolie wel zijn beloftes waar: mijn huid was na het bad echt heel erg zacht en goed gevoed. En geloof me maar: dat was in dat vieze, barre winterweer echt wel nodig! Een cijfer geven vind ik altijd erg moeilijk, maar ik zou denk ik gaan voor een 6; het is gewoon ontzettend jammer dat ik de geur niet meer rook, ik had evengoed een goedkopere fles badolie kunnen halen dan. De prijs: 12,5 euro Inhoud: 100 ml

18 Comments
  1. Jammer dat deze badolie zo tegenviel. Ik gebruik nooit meer badoliën eigenlijk. Ten eerste ik heb geen bad =P maar ook bij mijn ouders niet als ik daar op bezoek ga of op vakantie, het is zo lastig schoonhouden als je olie gebruikt (op vakantie heb je daar natuurlijk zelf geen last van haha).

  2. Jammer dat deze badolie zo tegenviel. Ik gebruik nooit meer badoliën eigenlijk. Ten eerste ik heb geen bad =P maar ook bij mijn ouders niet als ik daar op bezoek ga of op vakantie, het is zo lastig schoonhouden als je olie gebruikt (op vakantie heb je daar natuurlijk zelf geen last van haha).

  3. Ohja ik vind dat ook altijd een afknapper als de geur volledig weg is als je in bad zit. Je koopt toch net dat product omdat je het zo heerlijk vind ruiken, dan is het echt wel jammer. Maar goed dat hij toch wel zijn werk doet verder!

  4. Ohja ik vind dat ook altijd een afknapper als de geur volledig weg is als je in bad zit. Je koopt toch net dat product omdat je het zo heerlijk vind ruiken, dan is het echt wel jammer. Maar goed dat hij toch wel zijn werk doet verder!

  5. Ik ben gek op deze serie van Rituals, ik heb zelf de douchegel en de bodylotion en ik ben echt in loove met de geur. Veruit mijn favoriet. Helaas is de fles douchegel bijna leeg, dus binnenkort maar snel weer nieuwe halen!

  6. Ik ben gek op deze serie van Rituals, ik heb zelf de douchegel en de bodylotion en ik ben echt in loove met de geur. Veruit mijn favoriet. Helaas is de fles douchegel bijna leeg, dus binnenkort maar snel weer nieuwe halen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP9059
Marble nails with a hint of gold

Deze marble nails zijn gemaakt met deze nagellakjes: - DC sparkling sherry - Catrice Poison me, poison you - Essence...

Close