Lievelingspalette: 15 warm palette

Sinds een poosje heb ik een nieuw lievelingspalette dat ik echt bijna iedere dag gebruik: het 15 warm palette. Deze leuke oogschaduw vond ik op Ebay en sindsdien is het eigenlijk heel erg dik aan tussen ons. Je kan er hele natuurlijke looks mee maken, maar door de warme goud- en paarstinten is het palette ook heel zeker geschikt om te gebruiken voor de wat fellere looks. Ik vind alvast dat de kleuren in dit palette ervoor zorgen dat mijn ogen (een soort mengeling van grijs, groen en blauw) ervoor zorgen dat ik hele groene ogen krijg, en dat is natuurlijk altijd heel mooi meegenomen 😉 Swatches heb ik nog niet kunnen maken omdat je daarvoor eerst toch ietwat fijn licht moet hebben, maar ze komen er zeker aan als ik de gelegenheid heb!

15 warm palette

(klik voor een grotere versie, dan zijn de kleuren echt veel mooier!)

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
queen_helene_cocoa_butter_scrub
Review: Queen Helene cocoa butter facial scrub

Een paar maanden geleden ben ik naar de afrowinkel in Antwerpen geweest en toen heb ik flink ingeslagen: ik had...

Close