Nieuw: Maybelline the Falsies black drama

Ik ben een grote fan van de ‘gewone’ Falsiesmascara van Maybelline. Die mascara zou ik normaal nooit kopen omdat ik normaal alleen maar goedkopere mascara’s haal, maar toen ik vastzat in Antwerpen dankzij alweer een staking van B-rail, merkte ik dat ik mijn mascara vergeten was. Aangezien ik die avond een sollicitatie bij Lush had, moest en zou ik toch echt een mascara halen! In de Delhaize viel mijn oog op the Falsies en een nieuwe liefde was geboren! Nu vraag ik me dus af of ik ook zo stapelgek zou zijn op de nieuwe variant: black drama. Stiekem denk ik het wel hoor, voor mij moet een mascara vooral volume geven en lekker zwart zijn en volgens mij zal deze mascara daar wel aan voldoen. En daarbij: de mascara heeft een kantprint en ik ben echt een énorme sucker voor kant, ik heb zelfs bijna altijd wel iets aan waar kant in verwerkt zit… een echte musthave voor mij dus 😉 Wat zegt Maybelline er zelf over?

Extreem zwarte wimpers, met een valse wimpers effect! Na het succes van The Falsies, presenteert Maybelline New York nu The Falsies Black Drama. De innovatie? Extreem zwarte pigmenten worden gecombineerd met 4mm lange vezels voor een instant valse wimperseffect! De formule De Pro-Keratine vezels in de formule zorgen ervoor dat de ruimtes tussen de wimpers worden opgevuld. Carbon black bestanddelen geven je de oogopslag van een femme fatale, alle wimpers worden één na één intens zwart. Valse wimpers zijn niet meer nodig ! Het borsteltje Met zijn flexibel steeltje en het lepelvormige borsteltje wordt elke wimper van hoek tot hoek bedekt met de extra lange carbon black vezels. Gegarandeerd valse wimpereffect! Resultaat The Falsies Black Drama sluit perfect aan langs de wimperlijn, zorgt voor dramatisch spectaculaire wimpers in een oogwenk en voor zichtbaar meer wimpers. Een valse wimpers effect op echte wimpers… Het is geen mascara, het is de glamour van valse wimpers !

Prijs: 12,99

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP7677
Unii palette

Dit lieverdje ligt al een hele poos op een review te wachten: het UNII-palette. Dit palette heb ik alweer een...

Close