NOTD: Essence colour and go 33 just in case

De laatste tijd ben ik heel erg into de lakjes van Essence. Heel gek, vroeger vond ik ze vreselijk, verschrikkelijk en had ik altijd spijt als ik ze kocht. Dit kleurtje heet Just in Case en is van hun Colour & Go-collectie. essence colour and go just in case nagellak swatch Ik zou de kleur omschrijven als brons-bruin. Het is een metallic kleurtje en op deze foto heb ik twee laagjes opgedaan. Als je een goede topcoat gebruikt, valt het chippen echt erg mee! Deze lakjes kosten minder dan 2 euro en je vindt ze bij het Kruidvat. Rennen liefjes! 😀

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
flying-fox-lush-review
Lush Flying Fox showergel review

Een review van mijn favoriete doucheproduct: Lush Flying fox! Verwacht je aan hemelprijzingen, halleluja en heel veel gejubel ;) Deze...

Close