Lush kopen en een goed doel steunen?

Jullie horen het al, de lovely Lushies hebben een erg leuke actie: koop nu een Mirandazeepje (kiwi, hmmmmm) in de vorm van een olifantje en steun daarmee Code Animal om zo aandacht te krijgen voor de verschrikkelijke situatie waarin circusdieren moeten leven. Zelf heb ik echt een bloedhekel  aan circussen om deze reden, en sinds ik in Rhenen (in de zoo Ouwehand) het Berenbos zag waar ook veel beren wonen die in een circus gewerkt hebben (en die soms nog steeds een dansje deden, heel sneu) is die haat alleen nog erger geworden. Deze hartverwarmende olifantjes zijn alleen te koop in de Lushwinkels in België, Frankrijk en Luxemburg maar als er lieve Nederlandse lezeressen zijn die ook graag zo’n zeepje willen, wil ik ze best ‘en masse’ gaan inslaan hoor 😉 Ik neem er in ieder geval ook eentje mee zodat je er eentje kan winnen hier op Glamourista! Laat maar iets weten 🙂

ELI het olifantje is verkrijgbaar van 6 september tot 11 september, wees er dus snel bij!

(bron afbeelding: code-animal.com)

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
rood-haar-kapsel
Hair history: veel van mijn kapsels en experimenten met haarverf

K-k-k-k-k-k-kleurtjeskameleon, you come and goooo, you come and goohoohooo :p Zo, dat was weer mijn portie meligheid van vandaag ;)...

Close