Summer survival kit review: Freeman bare foot softening foot lotion iced teaberry en mint

Hoi liefjes! Ik zat vandaag maar te denken en te denken over een artikel, tot ik opeens dacht aan een gsprekje op Twitter! Er is namelijk een voetlotion die heel fijn verfrissend werkt, en niet superveel kost! Nog een van mijn favorietjes! De Freeman barefoot softening foot lotion met iced teaberry en mint is echt heel erg fijn! In de tube zit 150 ml, wat veel is voor een voetlotion (correct me if I’m wrong). De geur is een beetje moeilijk te omschrijven… ik zou denk ik gaan voor een bessengeur en munt, heel lekker fris. Aan de geur moet je een beetje wennen, maar dat komt wel. Deze voetlotion doet zijn werk echt heel fijn: in de zomer heb ik last van RLS (restless legs syndrome) en dan wil ik graag een verkoelende lotion (liever een lotion dan een creme in deze hitte) die ervoor zorgt dat ik mijn beentjes weer even vergeet πŸ˜‰ Door het hete weer van de afgelopen dagen, zijn mijn voeten wat droger omdat ik meer open schoenen draag en deze lotion hydrateert ze weer heel fijn! De lotion trekt ook snel in, echt een must met dit weer. Tip: masseer gelijk je nagels en nagelriemen ook eens, zo hebben die ook weer hun broodnodige hydratatie gehad! De Freeman barefoot softening foot lotion is te koop bij Essenza/ De Tuinen en kost ongeveer een 5 euro, je doet lekker lang met een tube!

Hebben jullie een favoriete voetlotion of voetcrΓ¨me? Mijn moeder zweert bijvoorbeeld bij de crΓ¨me van Yves Rocher met lavendel πŸ™‚Sorry! De foto is blijkbaar altijd gedraaid met deze cam… probeer t zo snel mogelijk op te lossen πŸ˜€

27 Comments
 1. deze heb ik ook en vind hem echt superfijn met dit weer πŸ™‚
  door de mint heb je even een heerlijk koel gevoel aan je voetjes,
  geur moet je inderdaad wel even aan wennen, maar dan is ie best wel lekker,
  trekt ook lekker snelin, zodat je zonder slipgevaar je openen schoentjes of teenslippers aan kan trekken πŸ˜€

 2. deze heb ik ook en vind hem echt superfijn met dit weer πŸ™‚
  door de mint heb je even een heerlijk koel gevoel aan je voetjes,
  geur moet je inderdaad wel even aan wennen, maar dan is ie best wel lekker,
  trekt ook lekker snelin, zodat je zonder slipgevaar je openen schoentjes of teenslippers aan kan trekken πŸ˜€

 3. deze heb ik ook en vind hem echt superfijn met dit weer πŸ™‚
  door de mint heb je even een heerlijk koel gevoel aan je voetjes,
  geur moet je inderdaad wel even aan wennen, maar dan is ie best wel lekker,
  trekt ook lekker snelin, zodat je zonder slipgevaar je openen schoentjes of teenslippers aan kan trekken πŸ˜€

 4. Klinkt geweeeldig! Ik heb die van Yves Rocher ook wel eens gehad, gebruik nu stiekem de lotion voor vermoeide benen van YR voor eigenlijk.. alles incl. voeten dus met dit warme weer, heerlijk verkoelend. πŸ˜› (A)

 5. Klinkt geweeeldig! Ik heb die van Yves Rocher ook wel eens gehad, gebruik nu stiekem de lotion voor vermoeide benen van YR voor eigenlijk.. alles incl. voeten dus met dit warme weer, heerlijk verkoelend. πŸ˜› (A)

 6. Klinkt geweeeldig! Ik heb die van Yves Rocher ook wel eens gehad, gebruik nu stiekem de lotion voor vermoeide benen van YR voor eigenlijk.. alles incl. voeten dus met dit warme weer, heerlijk verkoelend. πŸ˜› (A)

 7. Ja, wat zijn deze lotions fijn he ! Grappig dat je een stukje hebt geschreven nadat we het er gister over hadden op Twitter. Ik heb de versie met peppermint & plum, maar wil deze van de week ook even halen.

 8. Ja, wat zijn deze lotions fijn he ! Grappig dat je een stukje hebt geschreven nadat we het er gister over hadden op Twitter. Ik heb de versie met peppermint & plum, maar wil deze van de week ook even halen.

 9. Ja, wat zijn deze lotions fijn he ! Grappig dat je een stukje hebt geschreven nadat we het er gister over hadden op Twitter. Ik heb de versie met peppermint & plum, maar wil deze van de week ook even halen.

 10. klinkt weer als een fijn product! jou summer survival kit reviews zijn niet goed voor mijn portemonnee πŸ˜‰ Ik vind de voetcrΓ¨me van L’Occitane ook fijn, maar die is meer voor in de winter! Ik ga deze ook maar is halen! πŸ™‚

 11. klinkt weer als een fijn product! jou summer survival kit reviews zijn niet goed voor mijn portemonnee πŸ˜‰ Ik vind de voetcrΓ¨me van L’Occitane ook fijn, maar die is meer voor in de winter! Ik ga deze ook maar is halen! πŸ™‚

 12. klinkt weer als een fijn product! jou summer survival kit reviews zijn niet goed voor mijn portemonnee πŸ˜‰ Ik vind de voetcrΓ¨me van L’Occitane ook fijn, maar die is meer voor in de winter! Ik ga deze ook maar is halen! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
IMGP6761
Mijn stash: holografische nagellak

Het leek me leuk om eens een speciale stash van mij in de spotlights te zetten, namelijk mijn holografische nagellakjes!...

Close