Review: L’oréal Nutri Bronze geleidelijke zelfbruiner

Ik ben zo’n type meisje dat “gezegend” is met een hele blanke huid, blonde haren en hele lichte ogen. Dat zou erg leuk geweest zijn pakweg een paar honderd jaar terug, toen spookjeswit nog de mode was^^ Nu is dat jammer genoeg heel anders! Omdat ik een heel erg licht huidtype heb, en er best veel huidkanker voorkomt in mijn familie, is het voor mij geen goed idee om een zonneklopper te gaan spelen: mijn huid verbrandt snel (zelfs wanneer ik een sunblock gebruik^^) en ik ben liever wit dan rood. Toch vind ik het ook fijn om een kleurtje te hebben, witte melkflessen onder dat leuke rokje is nu toch ook weer niet alles he :p, en daarom heb ik deze zelfbruiner getest:

De Nutribronze van L’oréal:

l'oreal nutribronze geleidelijke zelfbruiner Ik had er ooit eens een proefflesje van gekregen, en dat heb ik deze week getest. Mijn flesje is voor de lichte huid.

Smeren maar! Oh, hij smeert heel fijn! Zoals iedere gewone bodymilk eigenlijk, en dat vind ik heel goed. Daarbij trekt hij snel in, fijnfijn 😀 Het worteleffect? Nope, geen wortelbenen te bespeuren^^ Me likes! Normaal heb ik bij heel veel zelfbruiners een worteltintje, deze heeft dat totaal niet. Daarbij wordt de bruine kleur beetje bij beetje opgebouwd, dus als je een foutje maakt, zie je het niet zo snel als bij gewone zelfbruiners. De geur? Bah. Zelfbruiner… er moeten echt zelfbruiners op de markt komen die lekker ruiken^^ De prijs? Tja… de producten van L’Oréal vind ik nu eenmaal redelijk duur… een fles van dit fijne spul kost toch ongeveer 17 euro in de winkel. Misschien is Ebay een goedkopere optie? Het oordeel… Een welverdiende 8,5! Het product is super, alleen vind ik het wat te duur en van de geur hou ik echt niet, maar ik raad het zeker wel aan 😀

No Comments Yet

Comments are closed

glamourista-logo-2015

Instagram
Read previous post:
SANYO DIGITAL CAMERA
NOTD: gouden french manicure

Nail art: gouden french manicure Deze is van alweer een hele poos terug, maar daarom niet minder leuk^^ Gebruikt: -...

Close